woensdag 2 juni 2010

Thyssen krijgt antwoord op de essentie van haar programma



Joelle Milquet wil een corridor van Walloniƫ naar Brussel. En Marianne Thyssen vindt nu dat er gehoopt moet worden op een ander discours. In De Standaard van 02/06/2010 :
De verklaringen van Milquet geven volgens Thyssen ook een verkeerd beeld van het CDH. Ze hoopt dat er binnen de partij mensen opstaan die een ander geluid laten horen. 'Ik hoop dat er mensen zullen opstaan die de naam van madame of monsieur oui kunnen krijgen, want dit soort praat helpt ons niet. We hebben nood aan een discours dat ons dichter bij elkaar brengt, zodat we de winst van drie jaar praten kunnen meenemen naar de start.'
Ach, wie gelooft die mensen nog ?



Euh ... ? Was dat de slogan niet van het Kartel om de ongeloofwaardigheid van de andere partijen onder de aandacht te brengen ? En heeft de CDenV geen drie jaar in de regering gezeten met mevr Milquet ? Was de mislukking van de regeringsvorming niet de schuld van de N-VA ? Heeft ze nooit gevat dat Mevrouw NON enkel het kartel wou breken om zodoende tot een federale regering te komen met een minderheid langs Vlaamse kant ?

Wie gelooft mevrouw Thyssen nog ? Zal de CDenV met haar het debat aangaan met de Franstaligen, zo op "zijn vrouwtjes" ? Marianne Thyssen krijgt nu al het antwoord op de softe aanpak : extra harde taal van haar Waalse zusterpartij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten